Berivar går til Tottenham, skal snart have lægeundersøgelse

Estimated read time 2 min read

den svenske liga, slutte sig til Tottenham spillertrøje.Tottenham har indgået en aftale med spillerne og holdet, og spillerne skal snart gennemgå lægeundersøgelser.

Belivar er 18 år i år. Han startede sin karriere i Bromma Pokana og flyttede til Jurgarden i sidste vinters transfervindue. Efter at være kommet til holdet klarede denne unge svenske midtbanespiller sig godt. Spiller Han er en rotationsspiller på holdet. I det 25. kampe, han spillede for holdet, startede han 11 kampe, scorede 2 mål og bidrog med 1 assist. Spilleren præsterede godt i kampen og er i øjeblikket den bedste spiller i den svenske liga. Potentiel ny stjerne.

Berivar har gode færdigheder og afleveringsevner, kan hjælpe holdets offensiv og kan spille på flere positioner i frontbanen. Samtidig er spilleren også tidligere blevet udtaget til det svenske landshold.

Tottenham spillertrøje
Tottenham trøje
Berivar går til Tottenham, skal snart have lægeundersøgelse

Tottenham trøje var også opmærksom på spillernes præstationer. Holdet inspicerede spillerne og mente, at spillerne havde et fremragende potentiale, så de håbede på at introducere spillere til at supplere holdets lineup.

Tidligere havde spilleren forhandlet med Barcelona og var engang tæt på at komme til Barcelona. Efter at have forhandlet med spillerne udtrykte Tottenham spillertrøje dog deres vilje til at give spillerne mulighed for at komme direkte ind på holdets førstehold, hvilket også tiltrak spillere til at komme med.

I sidste ende tog spilleren en beslutning og vil slutte sig til Tottenham trøje. Spilleren skal snart gennemgå en fysisk undersøgelse, vende tilbage til Djurgarden næste gang, og officielt slutte sig til holdet i sommerens transfervindue.Vi kan også se frem til den svenske midtbanespillers efterfølgende præstation.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours