Bucks najímajú Doca Riversa, hľadajú pomoc v obrane: Môžu tieto obchodné ciele zmeniť kurz?

Estimated read time 3 min read

Milwaukee Bucks sa rozhodli ukončiť éru Adriana Griffina a s novým trénerom Docom Riversom sa pokúsiť o zisk majstrovského titulu. Hoci ich bilancia 30-13 pod Griffinom bola povzbudivá, k zmene ich viedli problémy s obranou (21. miesto v lige) a zmena zamerania na útok s Damianom Lillardom po boku Giannisa Antetokounmpa.

Bucks najímajú Doca Riversa, hľadajú pomoc v obrane: Môžu tieto obchodné ciele zmeniť kurz?

Rivers, uznávaný tréner s titulmi majstra NBA a tréner roka, stojí pred úlohou posilniť obranu Bucks. Aby to dosiahol, očakáva sa, že Milwaukee bude usilovať o dvojcestných rozohrávačov, a tu je päť potenciálnych cieľov výmeny:

  1. Bruce Brown: Brown, ktorého nedávno získalo Toronto Raptors, by sa vďaka svojej defenzívnej všestrannosti a rýchlosti mohol do tímu Bucks dokonale hodiť. Jeho cenovo dostupná zmluva z neho robí atraktívnu možnosť, ktorá si potenciálne vyžaduje len výber v prvom kole draftu.
  2. Dejounte Murray: Je možné, že experiment Atlanty Hawks s Murraym a Trae Youngom sa chýli ku koncu. Murrayho skórovanie, doskakovanie a obranné schopnosti by boli pre Milwaukee výrazným zlepšením, ale cena, ktorú by za neho Hawks požadovali, by mohla byť vysoká.
  3. Alex Caruso: Každý tím túži po Carusovej obrannej tvrdosti a útočnej iskre. Jeho získanie z Chicaga Bulls by si však mohlo vyžiadať veľký balík viacerých výberov v prvom kole draftu.
  4. Davion Mitchell: Mitchella v Sacramente sa otvára priestor pre Bucks. Jeho defenzívny potenciál a zlepšujúce sa útočné schopnosti by mohli byť cenným prínosom a ochota Kings vymeniť ho by mohla urobiť dohodu dosiahnuteľnejšou.
  5. Matisse Thybulle: Thybulleho elitná obrana na perimetri a obojsmerný talent by boli pre Milwaukee prínosom. Jeho klauzula o zákaze výmeny v prvom roku zmluvy však zvyšuje zložitosť a jeho údajná neochota pripojiť sa k Bucks pod vedením Riversa túto možnosť spochybňuje.

Výmena týchto hráčov si bude vyžadovať rôznu úroveň aktív a rokovaní, ale ich defenzívny prínos by mohol byť chýbajúcim prvkom, aby Bucks mohli bojovať o ďalší titul šampióna. Príchod Doca Riversa prináša skúsenosti a majstrovské know-how, ale v konečnom dôsledku úspech tejto novej kapitoly závisí od schopnosti Milwaukee posilniť svoju defenzívu.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours