Dejounte Murray vyrovnal kariérne maximum so 41 bodmi pri víťazstve Hawks nad Timberwolves

Estimated read time 3 min read

Dejounte Murray zaznamenal v pondelok večer neuveriteľných 41 bodov pri víťazstve Atlanty Hawks nad Minnesotou Timberwolves 127:113. Murray svojimi bodmi vyrovnal svoje kariérne maximum a fanúšikovia NBA sa o ňom rozprávali, pretože je spoluhráčom Traea Younga.

Dvadsaťsedemročný rozohrávač zaznamenal 41 bodov pri streľbe 17 z 24, k tomu pridal sedem doskokov, päť asistencií a dve prihrávky. Bol to jeho druhý 41-bodový zápas. Nové kariérne maximum si vytvoril 3. marca proti Portlandu Trail Blazers.

Trae Young zaznamenal 24 bodov a osem asistencií napriek tomu, že nemal vysokú úspešnosť streľby z poľa. Dynamické duo Hawks vyzeralo v tejto sezóne v porovnaní s tou minulou ostrejšie. Čaká ich prvá kompletná sezóna pod vedením trénera Quinna Snydera.

Dejounte Murray vyrovnal kariérne maximum so 41 bodmi pri víťazstve Hawks nad Timberwolves

Fanúšikovia NBA rýchlo zareagovali na hviezdny výkon Dejounteho Murrayho. Niektorí fanúšikovia sú pripravení kritizovať Traeho Younga za to, že nechal Murrayho prevziať jeho údajný tím. Zatiaľ čo iní fanúšikovia sa domnievajú, že Murray strieľa toľko bodov preto, lebo Young príliš veľa strieľa.

Jeden z fanúšikov napísal: Myslím, že sa mi to podarilo

„41 bodov Traeho Younga bolo šialených.“

Tento fanúšik si na túto tému získal aj LeBrona Jamesa

„Lepší ako LeBron.“

Možný fanúšik Minnesoty Timberwolves tvrdil, že Atlanta Hawks vyhrala vďaka rozhodcom a Chrisovi Finchovi:

„Vyhrali rozhodcovia a Chris Finch.“

„Keď na neho stavíte, nie je na ihrisku.“

Fanúšik nebol príliš spokojný s tým, že Murray v niektorých zápasoch tejto sezóny nehral podľa svojich možností:

„Aha, teraz sa rozhodol hrať. Dejounteho mám rád, ale naposledy nedokázal proti zlému tímu streliť ani 15 bodov.“

Dejounte Murray mal trochu ťažší začiatok sezóny NBA 2023-24, ale v zápase číslo 4 sa konečne našiel. Ako už bolo spomenuté, Murray vyrovnal svoje kariérne maximum 41 bodov pri víťazstve Atlanty Hawks nad Minnesotou Timberwolves v nedeľu večer v State Farm Arene.

V prvých troch zápasoch sezóny nazbieral Murray spolu len 44 bodov, z toho v prvom zápase len 11. Od Hawks sa v tejto sezóne neočakáva žiadny skok na Východe, ale Murrayho a Traeho Younga by malo byť zábavné sledovať.

Ak Murray a Young dokážu v tejto sezóne udržať Hawks konkurencieschopnými, v play-off by mohli dokonca spôsobiť jeden alebo dva šoky. Od postupu do finále Východnej konferencie ich delia už len dva zápasy play-off.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours