Durant upa, da bo Green dobil pomoč po suspenzu za nedoločen čas

Estimated read time 2 min read

Nekdanji soigralec pri Golden State Warriors Kevin Durant je izrazil skrb za dobro počutje Draymonda Greena, potem ko je slednji zaradi udarca Jusufa Nurkića, centra Phoenix Suns, na nedavni tekmi prejel suspenz za nedoločen čas v ligi NBA.

Durant, ki zdaj igra za ekipo Phoenix Suns, je priznal, da so se incidenti z Greenom stopnjevali, in izrazil upanje, da bo poiskal potrebno pomoč za odpravo osnovnih težav.

„To je bilo noro videti. Vesel sem, da je Nurk v redu. Tega na košarkarskem igrišču na tekmi lige NBA še nisem videl. Upam, da bo Draymond dobil pomoč, ki jo potrebuje. Incident za incidentom,“ je dejal Durant.

Durant upa, da bo Green dobil pomoč po suspenzu za nedoločen čas

Veteran je delil svoje spomine na Greenovo obnašanje v času, ko sta bila skupaj z Bojevniki, in opozoril na veliko nasprotje od igralca, ki ga je nekoč poznal. „Poznam Draymonda in ni bil takšen, ko sem bil zraven, ko sem prišel v ligo,“ je dodal Durant. „Upam, da bo dobil pomoč, ki jo potrebuje, se vrnil na igrišče in pustil vse stvari za seboj.“

Odločitev lige NBA, da za nedoločen čas suspendira Greena, izhaja iz njegove zgodovine incidentov na igrišču. Pred udarcem Nurkića je bil Green vpleten v več pomembnih prepirov, med drugim je na treningu udaril soigralca Jordana Poola in med tekmo končnice nasilno poteptal zvezdnika Sacramento Kings Domantasa Sabonisa. Pred kratkim je bil suspendiran za 5 tekem, ker je dušil centra Minnesote Timberwolves Rudyja Goberta.

Durantove pripombe odražajo vse večjo zaskrbljenost navijačev in igralcev lige NBA zaradi Greenovega vedenja. Suspenz ne poudarja le resnosti njegovih dejanj, ampak tudi sproža vprašanja o temeljnih vzrokih njegovega vse hujšega neprimernega vedenja.

Medtem ko Green išče potrebno podporo za reševanje svojih težav, bomo videli, ali si bo lahko ponovno pridobil spoštovanje svojih kolegov in celotne lige. Samo čas bo pokazal, ali se bo lahko vrnil na igrišče in ohranil bolj discipliniran pristop k igri.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours