Debut veľkej trojky Phoenix Suns sa skončil prehrou, Devin Booker prejavil lásku k držaniu lopty Drakea

Estimated read time 2 min read

Phoenix Suns sa včera večer stretli s Brooklynom Nets v očakávanom zápase, v ktorom sa prvýkrát v tejto sezóne predstavila ich veľká trojka Devin Booker, Kevin Durant a Bradley Beal. Zápas však nesplnil očakávania, keďže Suns podľahli Nets 116:112.

Napriek prehre zostal Booker optimistický a vo svojich príbehoch na Instagrame pochválil rapera Drakea za jeho pôsobivé zručnosti pri držaní lopty. Booker zdieľal video, na ktorom Drake dribloval s loptou v blízkosti ihriska, vykonal rozohrávku a potom potopil strelu z výskoku. Spolu s videom Booker napísal: „Footwork“ (práca nohami) a pridal emotikon s pozdravom.

Debut veľkej trojky Phoenix Suns sa skončil prehrou, Devin Booker prejavil lásku k držaniu lopty Drakea

Na videu je vidieť, že Drake má na sebe Bookerove značkové tenisky The Book 1. Toto gesto uznania od Bookera zdôrazňuje ich blízke priateľstvo a vzájomný rešpekt k basketbalovým schopnostiam toho druhého.

Hoci debut „veľkej trojky“ Suns nepriniesol víťazstvo, stále je to pre tím významný krok, keďže pokračuje v budovaní chémie a príprave na play-off. So svojou hviezdnou zostavou sú Suns pripravení na silnú druhú polovicu sezóny.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours