LeBron James chváli Victora Winebanyama po výhre Spurs

Estimated read time 2 min read

LeBron James bol ohromený výkonom Victora Winebanyama v prvom vzájomnom zápase Spurs a označil tohto 193 cm vysokého Francúza za „výnimočný talent.

Po víťazstve San Antonia Spurs nad Lakers 15. decembra 2023 útočník Los Angeles Lakers zopakoval svoje hodnotenie Winebanyamu ako „mimozemšťana“.

„Nič som nezmenil na tom, čo som o (Winebanyamovi) povedal predtým. Je to výnimočný talent a majú tu dobrého hráča,“ povedal James.

LeBron James chváli Victora Winebanyama po výhre Spurs

Wimbanyama a James predviedli v prvom vzájomnom zápase šou, keď nováčik 13 bodmi, 15 doskokmi, piatimi asistenciami a dvoma čiapkami pomohol Spurs k víťazstvu. James napriek prehre zaznamenal 23 bodov, 14 asistencií a sedem doskokov.

Spurs majú momentálne najhoršiu bilanciu v Západnej konferencii, ale ich víťazstvo nad Lakers ukončilo 17-zápasovú sériu prehier. Wim Banyama bol po zápase mimoriadne emotívny a povedal, že „zabudol na pocit víťazstva“ a že je „závislý od víťazstva“.

Napriek problémom Spurs bol Wimbanyama svetlým bodom tímu. V priemere zaznamenal 19 bodov, 10,9 doskoku a 2,9 čiapky na zápas a je jedným z favoritov na ocenenie nováčika roka.

James pochválil Wambanyamov potenciál a povedal, že „má šancu stať sa vynikajúcim hráčom v tejto lige“.

„Má jedinečné schopnosti, je vysoký, atletický, vie strieľať, prihrávať, brániť,“ povedal James.“ Má všetky nástroje na to, aby sa stal výnimočným hráčom.“

Vo veku len 19 rokov má Wimbanyama ešte veľa priestoru na rast a rozvoj. Vďaka svojmu talentu a pracovnej morálke je však na najlepšej ceste stať sa jedným z najlepších hráčov v NBA.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours