Houstonská vychádzajúca hviezda Alperen Sengun sa predstavuje v smaragdovo zelenej farbe

Estimated read time 3 min read

Alperen Sengun, mladý center tímu Houston Rockets, rýchlo púta pozornosť na ihrisku aj mimo neho. Zatiaľ čo jeho hra na ihrisku mu priniesla uznanie ako vychádzajúcej hviezde NBA, jeho nedávny predzápasový outfit vyvolal vlny vo svete módy.

Smaragdová elegancia:

Sengun si namiesto bežných čiernych alebo neutrálnych tónov, ktoré obľubujú mnohí športovci, zvolil odvážny a žiarivý smaragdovo zelený komplet. Outfit obsahoval uvoľnené zelené nohavice a rozopnuté zelené sako, oboje zjavne ušité na mieru. Vzhľad doplnil zodpovedajúcim párom zelených tenisiek, pravdepodobne Jordan 1, a doplnil ich slnečnými okuliarmi a doplnkovým náhrdelníkom.

Houstonská vychádzajúca hviezda Alperen Sengun sa predstavuje v smaragdovo zelenej farbe

Najväčším kúskom však bol zelený top. Identifikovaný ako nadrozmerná ľanová košeľa Faria sa prekvapivo predáva len za 125 dolárov. Tento osviežujúci odklon od často prehnaných cenoviek spojených s módnymi voľbami hráčov NBA získal Sengunovi ešte väčšiu pozornosť, pričom fanúšikovia chválili jeho štýlový a zároveň osobitý vzhľad.

Okrem oblečenia:

Sengunovo módne vyhlásenie je len jedným z aspektov jeho mnohostrannej osobnosti. Vo veku len 21 rokov už teraz preukazuje vyspelosť a odhodlanie skúseného hráča. V 27 zápasoch má turecký zázrak priemer 20,4 bodu, 9,2 doskoku a 5,2 asistencie, čím si upevňuje pozíciu základného kameňa budúcnosti Rockets.

Jeho nedávny najlepší výkon kariéry 37 bodov, 11 doskokov a 6 asistencií proti New Orleans Pelicans ešte viac upevnil jeho postavenie obľúbenca fanúšikov. Napriek pôsobivým štatistikám a rastúcej popularite sa Sengun drží pri zemi. Pokorne sa považuje za „študenta hry“, ktorý sa neustále snaží zlepšovať a učiť.

„Mám len 21 rokov,“ povedal Sengun. „Mám pred sebou ešte dlhú cestu. Každý deň dám na ihrisku zo seba maximum, budem bojovať a pomáhať spoluhráčom. Ak to bude môj deň, bude to môj deň. Ak bude deň niekoho iného, pomôžem mu. Budem to brať deň po dni.“

Jeho zameranie na víťazstvo, a nie na individuálne ocenenia, vypovedá o jeho charaktere. S jeho nepopierateľným talentom a odhodlaním sa však zdá, že stať sa All-Star je nevyhnutné.

Čaká ho žiarivá budúcnosť:

Sengunova cesta sa ešte len začína a jeho potenciál sa zdá byť neobmedzený. Nielenže robí rozruch na ihrisku, ale svojím jedinečným štýlom aj otáča hlavy. Vďaka svojmu nákazlivému nadšeniu, podmanivej hre a prízemnému správaniu je Alperen Sengun nepochybne hviezdou na vzostupe, a to na ihrisku aj mimo neho.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours