Hawks by mohli letieť Murray High Top 5 underdogs pre hviezdneho obrancu

Estimated read time 3 min read

Dejounte Murray z Atlanty by mohol odletieť na zelenšie pastviny, Marc Stein priniesol tvrdú správu, že Hawks budú pred februárovou uzávierkou prestupov prijímať ponuky na výmenu. Napriek Murrayho individuálnym výkonom (20,3 bodu, 5,4 asistencie, 1,6 doskoku na zápas), bilancia Atlanty Hawks 12-17 nezodpovedá jeho talentu. Tu je päť reálnych miest, kam by bývalá All-Star mohla odísť:

Hawks by mohli letieť Murray High Top 5 underdogs pre hviezdneho obrancu
  1. Miami Heat:

Heat sú zbehlí v hľadaní posíl majstrovského kalibru a Murray by mohol byť práve tým, po čom túžia. Vypršanie zmluvy Kylea Lowryho a mladí hráči ako Nikola Jovič by mohli byť pre Hawks atraktívni, zatiaľ čo Murrayho defenzívne schopnosti a rozohrávka by odomkli väčší potenciál v Jimmym Butlerovi a Bamovi Adebayovi.

  1. OKC Thunder

Hora výberov v drafte a mladé jadro túžiace po sláve play-off robia z Thunder zaujímavého záujemcu. Shai Gilgeous-Alexander a Chet Holmgren by spolu s Murrayom vytvorili smrtiace trio a ochota OKC vzdať sa výberov, ako je výber v prvom kole lotérie, by mohla spečatiť dohodu.

  1. Philadelphia 76ers.

Už vás unavuje, že Tyrese Maxey hrá Robina namiesto Batmana Joela Embiida? Murray by mohol byť odpoveďou. Jeho obojsmerná dominancia a bodové schopnosti by boli nočnou morou pre súperove trojky, zatiaľ čo končiaci kontrakt Tobiasa Harrisa a veteránska sila Philadelphie by mohli vytvoriť lákavú ponuku.

  1. Toronto Raptors.

Keďže sa hovorí o výmene Pascala Siakama a OG Anunobyho, Raptors by sa mohli prestavať okolo Scottyho Barnesa. Výmenou Murrayho za jedného z hviezdnych útočníkov by získali defenzívnu oporu a útočný motor v zadných radoch. Množstvo mladých talentov a budúcich výberov v drafte by mohlo Atlantu osladiť.

  1. New York Knicks.

Jalen Brunson a Julius Randle potrebujú ďalšiu hviezdu, aby zažiarili vo Veľkom jablku, a Murray sa na to hodí. Jeho príchod by mohol vymaniť Knicks z priemernosti Východnej konferencie, ale presvedčiť Hawks, aby prijali končiaci kontrakt Evana Fourniera a mladého perspektívneho hráča ako Emmanuel Quickley, by mohlo byť prekážkou.

Toto je len niekoľko možností a vyhliadky na výmenu sú nepredvídateľné. Jedna vec je však istá: Prípadný odchod Dejounteho Murrayho by mohol otriasť ligou a o jeho talent by sa uchádzali tak súperi, ako aj tímy, ktoré sa prebudovávajú.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours