Kent State otvoril svoj domáci program víťazstvom 77-40 nad Coppin State v stredu večer v M.A.C. Centre. Centrum.

Estimated read time 2 min read

Golden Flashes (4-2) viedli v posledných troch štvrtinách zápasu až o 42 bodov a strieľali viac ako 50 percent z poľa. Absolventka Mikala Morrisová bola líderkou strelcov už druhý zápas po sebe, keď skončila s 12 bodmi pri streľbe z poľa 6 z 8. Staršia hráčka v červenom drese Katie Shumateová ukázala svoju všestrannosť s 10 bodmi, ôsmimi doskokmi, dvoma asistenciami, dvomi krádežami a dvomi čiapkami. Staršia Bridget Dunnová mala deväť bodov a osem doskokov, zatiaľ čo juniorka Jenna Batschová, redshirtová druháčka Kaley Perkinsová a prváčka Janae Tylerová zaznamenali po osem bodov.

„Mali sme pomalý začiatok a ťažko sme hľadali rytmus, ale myslím si, že v druhej štvrtine sme to otočili a hrali sme naozaj dobre,“ povedal tréner Todd Starkey. V tretej a štvrtej štvrtine sme urobili niekoľko zmien a hrali sme dobre. Bolo príjemné získať toto víťazstvo a tento víkend nás čaká cesta na Floridu, kde uvidíme, či sa nám podarí naďalej zlepšovať naše údery.

Kent State otvoril svoj domáci program víťazstvom 77-40 nad Coppin State v stredu večer v M.A.C. Centre. Centrum.

Po pomalom začiatku oboch tímov v útoku zaznamenal Kent State v posledných siedmich minútach prvej štvrtiny sedem bodov v rade a ujal sa vedenia 11:4.

Coppin State trafil štyri z nasledujúcich siedmich striel a v polovici druhej štvrtiny znížil náskok na päť bodov. Seminoles v posledných piatich minútach trafili len jeden kôš a zápas ukončili sériou 12:3, aby sa v polčase ujali vedenia 30:16.

Prvých sedem minút tretej štvrtiny Kent State držal Orlov bez bodov a zároveň zvýšil svoj náskok na 29 bodov. Hoci Eagles trafili dve z nasledujúcich troch striel, Flash trafil 11 zo 16 pokusov v tejto štvrtine a zvýšil svoj náskok na 56:23.

Kent State získal najväčší náskok večera 72:30, keď druhá hráčka Tatiana Thomasová trafila staromódnu trojku 4:46 min pred koncom zápasu. Coppin State zaznamenal v posledných troch minútach 10 bodov bez odpovede, aby sa vyhol sezónnemu minimu v počte bodov.

Kent State sa bude snažiť o tri body v rade v nedeľu proti 15. tímu Floridy.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours