Manchester United trøje ronaldo: Menu fortsætter stjernestatus

Estimated read time 5 min read

Young Sensation Kobbie Mainoo sikrer dramatisk sejr til Manchester United trøje ronaldo

Hans første Premier League-mål var vinderen i det 97. minut, hvilket sikrede en 4-3-sejr til hans barndomsklub. Ikke underligt, at Kobbie Mainoo griner fra øre til øre.

„Det er en drøm, der går i opfyldelse,“ fortalte den 18-årige Manchester United trøje ronaldo-midtbanespiller til TNT Sports om sin sejr i Molineux‘ Premier League-klassiker mod Wolves.

„Jeg er ikke kommet ned fra det endnu. Jeg føler stadig, at jeg er i en drøm, for at være ærlig.

„Det er fantastisk at begynde at spille i Premier League for min drengeklub. Nu handler det om at prøve at vinde flere kampe.

Dette er Mainus 11. optræden for Manchester Uniteds førstehold. I tidligere kampe var hans præstation på midtbanepositionen imponerende.

Men det er en helt anden historie. Dette var en ung mand, der brugte personlig glans til at trække sine ramte kammerater fra gulvet for at snuppe den sejr, United så ud til at have smidt væk.

Manchester United trøje ronaldo: Menu fortsætter stjernestatus

Sekunder efter Pedro Neto udlignede for værterne, hentede Mainu bolden 35 yards fra mål. Han svingede forbi en forsvarer, forbi Wolves kaptajn Max Kilman, skar inde med sin højre fod og affyrede et smukt lavt skud forbi Jose Sa.

Manu er den seneste unge stjerne, der dukkede op fra Manchester United 94 og ramte Premier League-scenen.

I Premier League har fire af de seneste fem 90-minutters sejrsmål scoret af spillere på 18 år eller derunder været for Manchester United: Federico Macheda i 2009, Marcus La i 2016. Shford, Alejandro Garnacho i 2022 og Menu nu.

Han vil gå gennem holdet
Hans tempo kan overraske United-fans, der kun ser ham som en midtbanespiller, men dem, der har fulgt hans karriere siden barndommen, vil ikke.

Mainoo begyndte sin fodboldkarriere i en alder af kun fem med de lokale Cheadle og Gatley JFC i Greater Manchester.

Steve Vare trænede Menu, da han kun var seks år gammel, og allerede da vidste han, at han havde en speciel person på hænderne.

„Jeg har haft andre børn, der var geniale i den alder, men ikke på hans niveau,“ sagde Varray til BBC Sport. „Du synes, han er en god spiller. Du prøver at teste ham og udfordre ham, selv i den unge alder.

„Det er klart, når Kobe går ned, er han stærk, han er hurtig, han har bolden for sine fødder. Jeg skal prøve at udfordre ham ved at fylde holdet op, så alle de bedre børn er på det andet hold, og det er godt for ham. Det var en udfordring. Så begyndte jeg at spille ham mod de store drenge og udfordre ham.

„I den alder var han allerede meget hurtig. Han plejede at accelerere meget hurtigt med bolden og komme forbi spillere. Han var stærk. Han var tynd. Det var svært for ham at slå bolden væk. I den alder var fodbold en løbefodbold, men han plejede at holde den meget tæt på fødderne.Han plejede at væve ind og ud af kegler og udfordre bolde, der sad fast på hans fødder.

„Du ville have børn, der bare spillede fodbold eller ikke var interesserede i trænerelementet og bare spille spillet. Kobbie var altid ivrig efter at lytte og lære.

„Du ved bare, at du skal sætte bedre spillere på det andet hold for at prøve at udfordre ham. Han vil gå igennem holdet og score seks eller syv mål.

„Vi plejede at give en Man of the Match-pris i slutningen af ​​hver session. Du kunne give den til ham hver uge. Du skulle give bolden til den spiller, der forbedrede sig mest, i stedet for at han dominerede hele tiden.

Han gav mig Seedorf-vibes
Valle talte med Mainus far, Felix, og bad ham om at melde sin søn ind på et erhvervsakademi. Den unge kom til Manchester United, og resten er historie.

Af de unge, der i øjeblikket spiller for Cheadle og Gatley, sagde Vare, som nu sidder i komiteen: „Det giver alle et boost, at de kunne blive den næste Kobbie Mainoo.

Menus status i Manchester United spillertrøje er allerede en ungdomstræningsdreng. Det er en kappe, han arver fra Rashford, som scorede fem minutter efter sit comeback i den uheldige hændelse i Belfast, der lignede hovedbegivenheden, men som blev revet væk af nr. 37 overskriften News.

Måske værre var United 2-0 foran ved pausen og 3-1 foran i det 85. minut, da de stolede på en ung mand til at redde dem fra en vanskelig situation, som de burde have vundet komfortabelt.

Men i Mainu ser de ud til at have et midtbanetalent, der er kommet for at blive.

Rio Ferdinand roser Mainu: stigende stjerne med en skygge af Seedorf

„Et minut var jeg på gulvet, og så skabte Kobbie Mainoo et øjeblik, som vi har set i akademiet før,“ sagde den tidligere Manchester United trøje ronaldo-forsvarer Rio Ferdinand på TNT Sports. „Han har oversat det til seniorfodbold, og han fortjener sine blomster.

„Den ro, denne knægt viser på dette niveau, er det, der virkelig skiller sig ud i hans spil. Han har altid lignet en førsteklasses spiller på ungdomsholdene, og at omsætte det til førsteholdet uden problemer er en spiller med en lys fremtid … Et tegn på en fyr Han forstår de standarder, der er sat her og historien og alt muligt.

„Jeg siger ikke, at han er den samme spiller eller den samme evne, men han giver mig Clarence Seedorf-vibes. Måden, han kan manøvrere i trange situationer, og den måde, han manipulerer bolden på, nogle gange ved hjælp af sin krop. Også undvigende. Nogle mennesker ser overskrifterne, og han rører bare ved det.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours