Prodaja vroče in povečanje priljubljenosti!Scenariji potrošnje so bogate in raznolike "1. maj" trg prazničnega turizma vitalnost počiva

  CCTV News: 17. aprila je železnica 12306 praznik „1. maja“ prodala prvi dan počitnic „1. maja“, ki je 1. maja vozovnica za vlak.Po statističnih podatkih je bila istega dne kumulativna prodaja železniških vozovnic 22,959 milijona.Prodaja vozovnic za vlak je vroča, kar kaže na pričakovanja ljudi do počitnic „1. maja“.Da bi zadovoljili individualne potrebe potnikov, ima železniški oddelek pravočasno vodenje turizma v priljubljenih turističnih mestih, pa tudi vročih linij, navodil in časovnih obdobjih za ustvarjanje novih prizorov potrošnje.

  Med počitnicami „1. maja“ naj bi Guangtan Group poslala 2,52 milijona potnikov na dan, kar je 26,1%v primerjavi z letom 2019.V zgodnji fazi počitnic so potniški tok v glavnem izžarevali Guangzhou, Shenzhen, Changsha, Haikou in druga mesta v okoliških pokrajinah in mestih.Pretok potnikov v Pekingu -tianjin -hebei je koncentriran v glavnem v Zhengzhouju, Jinanu, Wuhanu in drugih smerih.Priljubljeni odhod in destinacije v regiji Pekinga -tianjin -hebei so v glavnem koncentrirani v baodingu, Shijiazhuang, tianjinu in drugih smerih.  

  “Panda linija“ in „vlak za roža“ izpolnjujeta prilagojene potrebe

  Nacionalno ministrstvo za železniški promet potniški promet znanstveno analizira železniške 12306 Prepadne vozovnice in nadomestne podatke o nakupu vozovnic ter dinamično optimizira prilagoditev prometnega načrta vlaka.Železnica Chuanqing je prvič odpotovala proti vzhodu do Zhennjiangguan, železnice Chenggui, vzhoda Chengdu do Zhenjiangguan, Guiyang North do vzhoda Chengdu in drugih priljubljenih turističnih linij skupin vozil.

  Li Yan, potniška služba na postaji Chengdu na železniški postaji China Chengdu, je predstavila, da potniki med festivalom ne morejo samo okusiti „obroke pande“, piščanca Leshan Bowl, pristno sichuansko kuhinjo, posebno sladico in drugo hrano na „“ Panda linija „. Tour Lugu Lake, da obiščete jugozahod od Sichuana, da ustvari novo prizorišče porabe.

  V obdobju „1. maja“, sezone Dalian Cherry Blossom, naj bi nacionalni železniški urad Shenyang odprl 20 „vlakov za ogled cvetov“.Da bi potnikom olajšali potovanje in obiskati sorodnike med počitnicami v prvi dan, so železniške postaje, kot so Nanning, Qinzhou in Beihai, Nanning, Guangxi in lokalni prevozni oddelki in drugi vlaki vsakega avtomobila in povečujejo javni prevoz, kot so taksiji, nakupna oskrba z namenom spletnega avtomobila in v celoti zadosti potovalnim potrebam potnikov.  

  Guangzhou: Nekatera priljubljena mesta na poti so se dvignili na odhodno turistično turnejo.  

  Praznik „lahko“ se bliža, turistični trg pa se nenehno segreva.Poročevalec je od več potovalnih agencij v Guangzhouu izvedel, da je med prvim dnevnim praznikom prevladoval domači dolgoročni turizem in odhodni turizem močno povečal.Trenutno je časopisna skupina „1. maja“ blizu konca in številne priljubljene linije so polne.

  Glede na statistiko turistične platforme se je med počitnicami „1. maja“ skupna povprečna cena rezervacij domačih zračnih vozovnic nekoliko zmanjšala leto -na let „1. maja“, vendar se je v primerjavi s počitnicami Qingming povečala za približno 40 %.  

  Povečanje rezervacij za podeželski turizem v majhnih in srednje velikih mestih se poveča

  Glede na podatke o rezervaciji nekaterih turističnih platform, z razvojem mest tretjega in četrtega in četrtletja ter izboljšanjem turistične sprejemanja, je vse več turistov izbralo majhna in srednja mesta kot turistične destinacije, rezervacije za podeželski turizem močno izboljšan.  

  “Prvotni dan“ potuje na ogrevanje in dolgoročni turizem postane „protagonist“

  “Prvo majski dan“ se bliža in mnogi državljani v Nanning v Guangxiju so vnaprej uredili svoj urnik.Poizvedba o spletni platformi za rezervacijo poročevalcev je videla, da je 30. aprila in 1. maja še vedno bilo majhno količino glasov od Nanninga, še vedno pa je bilo majhnih glasov glasov domačih priljubljenih turističnih destinacij, vendar je cena močno nihala.

  Cena letalskih vstopnic 1. maja je na splošno visoka, priljubljenost turizma v Pekingu, Šanghaju, Hangzhouu in drugih mestih pa se ne bo zmanjšala.Ker lahko nekatere države jugovzhodne Azije uživajo brez vizumskih politik in so odhodni postopki priročni, se turizem jugovzhodne Azije segreva.1. maja je bilo le malo neposrednega leta od Nanning do držav jugovzhodne Azije, davek pa je vključeval od 1600 do 20.000 juanov.  

  Jiangsu je izdal 15 priljubljenih turističnih poti, da bi zagotovil različne možnosti potovanja

  V Jiangsuju, da bi vsem vnaprej pomagali dojeti informacije o potovanjih in načrtovati razumno načrtovanje, smo izdali številne priljubljene turistične poti, ki vam bodo zagotovili različne možnosti potovanja.

You May Also Like

More From Author