Top 10 mora -atrakcije potujoče strategije, čudovito potovanje klasičnega in modernega mešanja!

Estimated read time 4 min read

Ko nas ritem življenja poziva, da se oddaljimo od vrveža mesta in ko se duša za trenutek skriva, je Jiangnan -ta dežela, ki je povzročila globoko kulturno dediščino in lepa pokrajina, postala idealna izbira za svet.

Suzhou, Hangzhou in Wuzhen, ti trije bleščeči biseri, vstavljeni na ozemlju Jiangnana, so še naprej pritegnili neskončne obiske s svojim neskončnim slogom in edinstvenim šarmom.Zdaj pa natančno načrtujemo tri dnevno in dve ponoči skozi starodavno in moderno pot ter raziščemo prvih desetih, ki jih je treba ogledati v teh treh mestih.

Prvi dan je vstopil v svet poezije in slikanja v Suzhou.Jutro XI je bilo rahlo zlomljeno in prvi korak v skromni administracijski vrt, znan kot model kitajskih klasičnih vrtov, tam, kot tekoči listi črnila, izjemen dizajn, elegantna in harmonična postavitev.Zdi se, da so obiskovalci prečkali čas in vesoljski tunel in skupaj z nekdanjimi zdravniki Literati so bili potopljeni v zeleni umetniški prostor, poln bujnih, vijugastih vode in paviljonov.

Popoldne, sonce je bilo posuto in potoval sem na Pingjiang Road.Cymbal iz modre kamnite plošče je odmeval pod nogami, marjetica belega zidu na obeh straneh pa se je odražala v tekoči vodi, ki je začrtala tipično sliko življenja v vodni vasi Jiangnan.

Tukaj lahko okusite pristno suzhou kuhinjo, kot so hrustljav in nežni som veverice, dišava čaja Biluochun in opijena v močnem okusu Jiangnana.

Noč je padla in luč v Guanqian Street je bil na začetku, svetleča luč pa je pokazala uspešen prizor.Vrhunska množica med različnimi posebnimi trgovinami, različni izdelki in hrana se prepletajo v živo mestno simfonijo in dodajo živahno opombo vašemu potovanju v Suzhou.

Naslednji dan sem se kopal v Xia Xia in prišel na kraj, kjer je pesniški habitat -hangzhou.Prva postaja je dobro znano zahodno jezero.

Vzemite lahki čoln, ki se sprehaja po jezeru in pustite, da se misli lotijo ​​z valovi.

Popoldanski čas se je pretok časa spremenil v Songcheng, kulturni tematski park, ki reproducira uspešen slog dinastije pesmi.Tukaj ne morete samo potopiti v antični gradbeni kompleks, doživite ljudske običaje tiste dobe, ampak tudi šokantno resnično predstavo gledate kot „Songcheng tisoč starodavne ljubezni“ in občutite globoko kulturo Song Dynasty kulture tisoč let pred.Tudi različni interaktivni projekti izkušenj vas vodijo skozi čas in prostor in se resnično dotikajo dolgih in živahnih pesmi.

Ponoči smo se preselili v zgodovinsko ulico Hefang in preprost temperament stare ulice je bil bolj očarljiv pod neonsko svetlobo.Vse vrste starodavnih zgradb so obložene s tradicionalnimi trgovinami z obrti.

Zadnji dan se bomo sprehodili v objem Wuzhen in najprej občutili močno vodno vasico dobro na scenskem območju Dongzha.Tu se je zbral Shang Jia in starodavni gradbeni kompleks še vedno ohranja prvotni tradicionalni slog.Ko se sprehodite po barvanih, tkaninah in čajnih hišah, boste v vsaki podrobnosti zajeli edinstven čar preprostosti in spokojnosti.

Ko je sonce leno popoldne, se obrne na scensko območje Xizha, kjer je starodavni gradbeni kompleks bolj podobna žive knjige zgodovine Jiangnana.Ko stopite na cesto Qingshi Shi, se peljejo skozi globok pas Mo, vsaka opeka in vsaka ploščica pripoveduje zgodbo o letih.

Še posebej, ko je luč na začetku svetilke, je rafting na mirni reki in fantazijski odsev starodavne konstrukcije in luči na obeh straneh ožine. .

Zvečer boste morda želeli obiskati zeliščno obarvano delavnico in si ogledati, kako naravne spretnosti barvanja, ki podedujejo tisoče let, dajejo barvi, podobno tkanini, in jo celo osebno poskusite začutiti umetniški čar narave.V dolgi zgodovini pošte Wuzhen lahko izberete razglednico, polno Wuzhen Style, ki bo v tem trenutku obrnila čudovite blagoslove in jo poslala na obzorje.

Poleg tega Wuzhen vsebuje tudi številne kotičke, kot sta Mu Xin Art Museum in Wuzhen Grand Theatre.Med potjo boste morda želeli, da se potuje prilagodite glede na vaše osebne želje in čas ter raziskujete zgodovinsko in humanistično dediščino za temi slikovitimi točkami, tako da je potovanje bogatejše in polno.

You May Also Like

More From Author