Rytieri a strieborní rytieri sa stretnú na štátnom turnaji

Estimated read time 3 min read

West Holmes Knights a Summit Country Day Silver Knights sa v sobotu stretnú na štátnom turnaji. Oba tímy majú za sebou pôsobivé semifinálové víťazstvá.

Rytieri porazili Bay výsledkom 4:1, zatiaľ čo Silver Knights porazili Rocky River výsledkom 8:0.

West Holmes Knights.

Rytieri budú musieť hrať agresívne a snažiť sa útočiť už na začiatku, dostať loptu do stredu organizácie k nohám Allie McMillan, Charlie Murphy, Avery Arnold alebo Aviona Yoder. Kľúčové bude skoré ovládanie tempa, čo eliminuje schopnosť The Summit otáčať loptu okamžite po jej strate a narušiť ich schopnosť kontrolovať tempo hry. Ak bude The Summit napádať zadné rady West Holmesu, bude musieť nájsť oporu v strede poľa, aby udržal prechod, inak budú môcť Strieborní rytieri rýchlo otočiť ihrisko a vyvinúť rýchly, priamy tlak.

Rytieri a strieborní rytieri sa stretnú na štátnom turnaji

Ako bojovný tím boli Rytieri dobre pripravení. Pod vedením Natalie Roweovej a Carly Woodsovej by mali byť schopní absorbovať, prerozdeľovať a vytvárať si príležitosti na útočnej polovici ihriska, keďže majú dostatok talentu.

Strieborní rytieri v Summit Country Day

Strieborní rytieri nie sú žiadnymi nováčikmi, štátne tituly získali v rokoch 2017, 2015 a 2011. V súboji dvoch najlepších tímov v divízii porazili Waynesburg. Dva zápasy Čerstvý hráč Abigayle Penote viedol všetkých strelcov s hetrikom. Druháčka Caroline Federerová a prváčka Cameron Lorenzová skórovali proti Bardeenu, ale staršia Maggie McDowellová s 15 gólmi, druháčka Mia Stevensová so 14 gólmi a Federerová viedla tím s 11 gólmi. Penaultová rozdelila deväť asistencií a strelila šesť gólov.

Zadné rady, ukotvené druhou brankárkou Maddie Mescherovou, inkasovali pri 12 víťazstvách v rade len osem gólov.

Kľúčoví hráči; štarty; kľúčoví hráči

Rocky River.

Sophia Sindelar – 58 gólov, 19 asistencií
Maeve Kelly – 20 gólov, 14 asistencií
Ava Patty – 39 gólov, 37 asistencií
Mia Carney – 4 góly, 18 asistencií
Mackenzie Russellová – 10 gólov, 11 asistencií
Pobrežie Mexického zálivu

Tessa Knapp – 57 gólov, 15 asistencií
Emory Ashbrennerová – 13 gólov, 27 asistencií
Na čo sa zamerať.

Mal by to byť vyrovnaný zápas. Oba tímy sú talentované a skúsené. Rytieri budú musieť vydať zo seba všetko, aby porazili strieborných rytierov, ktorí túžia po štvrtom štátnom titule.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours