Uvolnění bestie: Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black

Estimated read time 2 min read

Znovu pojatá ikona tenisky

Tenisky Nike Air Jordan Reps 1 SB Lance Mountain Black vzdávají hold legendárnímu skaterovi Lance Mountainovi¹. Tato bota je víc než jen kus obuvi, je to pocta skateboardové kultuře 80. let¹.

Inspirace stojící za designem

Design modelu Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black je inspirován jedinečným stylem Lance Mountaina, který nosil nesourodé tenisky Air Jordan ve skateboardovém videu vydaném v roce 1987¹. Bota má černý kožený svršek s černými koženými překryvy, černé tkaničky, černý polstrovaný límec a černý síťovaný jazyk¹.

Jedinečné vlastnosti boty

Jedním z nejvýraznějších prvků obuvi Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black je černé vyražené logo Wings na bočním límci¹. Mezipodešev tvoří bílé pěnové odpružení se zapouzdřeným vzduchem Air a tonální prošívání¹. Podrážka jedné boty je z pryže v barvě Royal Blue, zatímco podrážka druhé boty je z červené pryže, přičemž obě mají klasický trakční vzor Air Jordan v podobě soustředných kruhů na přední části chodidla.

Uvolnění bestie: Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black

Kouzlo černé barvy

To, co boty Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black odlišuje od ostatních tenisek, je černá barva, která botu pokrývá¹. Tato barva je navržena tak, aby se s každým trikem skejťáka opotřebovala a odhalila tak skutečný nesourodý pár pod ní¹. Díky tomu mají boty každého člověka individuální vzhled¹.

Vydání a přijetí

Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black byly vydány 7. června 2014 za maloobchodní cenu 150 dolarů¹. Od svého vydání byla bota velmi vyhledávaná nadšenci do tenisek i skejťáky¹.

Závěr: Sneaker, který stojí za ten hype

Nike Air Jordan Reps 1 SB Lance Mountain Black není jen teniska, je to kus historie. Díky svému jedinečnému designu a inovativním prvkům je nepostradatelná pro každého nadšence do tenisek nebo skejťáka. Pokud tedy hledáte botu, která v sobě spojuje styl, pohodlí a individualitu, Nike Air Jordan 1 SB Lance Mountain Black je teniska přesně pro vás¹.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours