Zgradite raznoliko in raznoliko plačilno okolje.

Ljudski dnevnik na spletu, Peking, 18. aprila (Reporter du Yanfei), da bi izvedli „mnenja o nadaljnji optimizaciji plačilnih storitev in izboljšali ugodnost plačila“ za izvajanje splošnega urada Državnega sveta, Ljudske banke Kitajske, Ministrstva za trgovino , in državna uprava deviz je pred kratkim izdala „nadaljnjo optimizacijo nadaljnjega optimizacijskega obvestila o izboljšanju plačilne storitve“ (v nadaljevanju „obvestila“).
„Obvestilo“ se bolje osredotoča, da bolje izpolnjujejo raznolike plačilne storitve skupin, kot so starejši ljudje in tuji ljudje, da pridejo na Kitajsko na poslovnem področju, in okrepiti sodelovanje med pristojnimi poslovnimi oddelki različnih krajev in Kitajsko banko Kitajske Kitajske . Izboljšajte raven plačilnih storitev na poslovnem področju.
Glede na gradnjo raznolikega in raznolikega okolja za sprejem plačil „Obvestilo“ zahteva, da so lokalni poslovni organi v različnih krajih in podružnica Ljudske banke Kitajske določili velike poslovne okrožja, ulice za pešce, nakupovalne centre, veleblagovnice , verižne supermarkete in trgovine, restavracije, vračilo davkov iz države, vračilo davkov iz države in vračilo davkov iz trgovin podeželja, prodajalne dajatev in drugih ključnih mest in ključnih trgovskih seznamov, promoviranje ključnih prizorišč in ključnih trgovcev za zagotovitev zagotavljanja ključnih trgovcev Potrebne programske in strojne zmogljivosti, kot so mobilna plačilo, domače in tuje bančne kartice, gotovina itd., In zagotavljajo, da potrošniki samostojno izberejo načine plačila in orodja.
Glede na optimizacijo okolja za uporabo gotovine „Obvestilo“ jasno navaja, da so pristojni poslovni oddelki različnih krajev v povezavi s podružnico Ljudske banke Kitajske za vodenje maloprodaje, gostinstva, nastanitve in drugih industrij, zlasti trgovin, nastavitev (Kmetijski) trgovski trgi, zelenjavni trgi, restavracije z zajtrkom, lepoto, trgovine za frizer, lekarne in območja za preživetje drugih ljudi za pripravo denarnih rezerv za zadovoljevanje potreb po porabi potrošnikov in izboljšanje denarnih prejemkov in plačilnih zmogljivosti na dnevnem področju potrošnje.
在 丰富 支付 支付 方面 , , 通知》 鼓励 电商 充分 考虑 外籍 外籍 来 来 人员 需求 需求 , , 与 银行业 机构 、 非 非 银行 支付 清算 清算 机构 机构 机构 加强 合作 , 优化 优化 国际化 语言 语言 语言 服务 服务 、 Možnosti plačila in druge funkcije izdelkov za izboljšanje izkušenj s plačilom spletnega nakupovanja.
Zhang Qingsong, podpredsednik Ljudske banke Kitajske, je na sestanku politike, ki ga je imel nacionalni novi urad, dejal, da je optimizacija plačilnih storitev sistematičen projekt.Ljudska banka Kitajske je zahtevala državne banke, nacionalne skupne banke, velike mestne komercialne banke, China UnionPay in Alipay, TenPay in druge institucije za oblikovanje podrobnih delovnih načrtov, predlaganje ciljnih nalog, razjasnitev časovnikov, povečanje naložb v vire, naložbe v vire, naložbe, razjasnitev in naložbe v vire, naložbe, razjasnjevanje in naložbe Hitro navzgor, pospešite, spodbujajo različne naloge.
Zhou Yunkang, namestnik generalnega direktorja oddelka Bank za komunikacije in kanalov Banke za komunikacije Dobava gotovine, izboljšanje okolja za oskrbo bankovnikov in izvajanje valutne izkušnje v dogodkih in drugih ukrepih se nenehno spodbuja gradnja scenarijev plačilnih storitev Hainan.
Peking Blue Harbor je pred kratkim predstavil „Načrt za vpis potrošnikov Commercial District Co -Conconstruction“.Xue Yanyan, generalni direktor oddelka za globalne poslovne storitve Ant Group, je dejal, da so izkušnje s plačilom in porabo gladkejše in pomagajo kulturni in gospodarski izmenjavi.
Insajderji menijo, da je izboljšanje ugodnosti in tolerance sistematičen projekt.Začeti je treba iz gradnje nacionalnega enotnega trga in pospešiti povezavo plačilnega polja.Predlagamo, da ustrezni oddelki sprejmejo bolj usmerjene ukrepe, plačilne institucije lahko izboljšajo svojo ozaveščenost, okrepijo popravljanje, lokalna uprava poruši ovire za plačilo in spremeni tržno segmentacijo in storitve.
Razume se, da bodo v naslednjem koraku ljudska banka Kitajske, ministrstvo za trgovino in državna uprava deviz izboljšala ukrepe izvajanja, sodelovala tako s ponudbo kot povpraševanjem trgovcev in trgovcev ter spodbujala to Promocija in uporaba več plačilnih načinov na poslovnem področju.
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author