Koncept "AI+Medical" ni zmanjšan na vodja fizičnega pregleda Meimeian Health

Estimated read time 11 min read

China Wealth Network News 15. aprila je Meinian Health AI uporabljal nove izdelke „zdrava mala lepotica“ digitalni vodja Zhijian bo začel notranje preizkusno delovanje.

S tem izdelkom lahko uporabniki ustvarijo načrt zdravstvenega upravljanja, da se prilagodijo svojemu načrtu za zdravje po nalaganju informacij, kot sta osebni življenjski slog in vadbaPreprosto povedano, uporaba „zdrave in majhne lepote“ je enakovredna temu, da imate za vse življenje 24 -urno na spletu, polno leto, polno zasebnih zdravstvenih svetovalcev z zlato medaljo.

Poročalo se je, da so januarja 2024 Meimeian Health, Huawei Cloud in Runda Medical napovedali svoje sodelovanje, da bi ustvarili „zdravo in lepo lepoto.“Na konferenci NVIDIA 2024GTC 18. marca je Huang Renxun, izvršni direktor NVIDIA, predlagal, da bo „AI Medical“ postala naslednja zlata skladba, ki bo v delnicah postavila val konceptnih zalog.

Od leta 2024 se na trgu A -Share ni zmanjšala „AI+Medicine“.“Zdravo in lepo“, ki sovpada z 20. obletnico ustanovitve Mei Nian Health AIGC, da v dobi velikih modelov ustvari novo digitalno zdravstveno upravljanje.

Novo izhodišče v 20 letih, „vse v AI“

Pred tremi leti je Meinian Health predlagal strategijo „vse v digitalizaciji“. Voditelji poslovodstva.Med njimi je pomemben del razvoja in razvoja „zdrave in majhne lepote“.

„Zdrava mala lepota“ ni omejena na zagotavljanje prilagojenega fizičnega pregleda, rešitve za zdravje in napovedovanje potencialnih zdravstvenih težav in zagotavljanje rešitev uporabnikov z analizo velikih podatkov, digitalnim dvojnim in drugim tehnologijam. Bodite pozorni na in uvajajte napredno zdravstveno tehnologijo, kot so nosljiva oprema, neinvazivna tehnologija zaznavanja itd., In jo uporabite pri zdravju za izboljšanje tehnološke vsebine in humanistične oskrbe storitev.

„Zdrava mala lepotica“ je predstavljena kot ključno vozlišče za strategijo Meinian Health „Vse v AI“.Če pogledamo na razvoj 20 -letnega razvoja podjetja, je mogoče ugotoviti, da jo je njegova konstrukcija modelov AIGC zasidrala na začetku preobrazbe.

Mei Nian Health, ustanovljeno leta 2004, se je Mei Nian Health osredotočil na osnovno gradnjo omrežij in tržno izobraževanje, v letu 2018 Raven sistema upravljanja zdravja iz tradicionalnega sistema za zdravstveno upravljanje na enem samem nivoju v poslovnem modelu.

Okrog leta 2018 je Meinian Health začel uporabljati velike podatke in tehnologijo umetne inteligence za razvoj inovacij na področju zgodnjega presejanja, ki se je zanašala na kakovost in podatke za zagotavljanje izdelkov in medicinske kakovosti hkrati.V letu 2017 je Meinian Health že uporabil pomožne diagnostične kategorije za nodule AI. .

Leta 2020 je Meinian Health predlagal gradnjo sistema za upravljanje zdravstvenega cikla polnega življenjskega cikla, od diagnoze medicinskega pregleda do ustvarjanja zaprte preobrazbe storitev pred, inšpekcijskim pregledom in pogledom.Na tej točki je Midian Health razširil svoj lastni tržni prostor iz relativno enega scenarija fizičnega pregleda na vse zdravstvene scenarije, ki so zajemali celoten življenjski cikel pred inšpekcijskim pregledom, srednjo in po pregledu.

V tej preobrazbi vodje fizičnega pregleda v celotno zdravstveno službo procesa je zelo pomembno uvedbo sistema za upravljanje inteligentnih medicinskih pregledov Bianzhang.

Leta 2022 je Meinian Health uradno predstavil platformo SaaS v oblaku.Ta platforma lahko uresniči funkcije, kot so rezervacije za shariranje, hitra registracija, pametna navodila, interoperabilnost v realnem času, sledenje vzorcev in samodejno poročanje o nenormalnih rezultatih.

Leta 2023 je bil sistem Bianzhang na splošno uveden v več kot 600 medicinskih centrih v državi v Združenih državah Amerike, kar je močno izboljšalo učinkovitost poslovanja in izkušnje s strankami.

Če je zdravje Mei Niana metaforizirano na veliko letališče, potem lahko sistem Bianzhu obravnavamo kot „možganski center“ letališča. Vstati in vstati.Z blagoslovom umetne inteligence „stolp“ Bian 有 ne potrebuje nadzora delovne sile.

Za zdravo upravljanje Mei Niana in zdravstvenega upravljanja celotnega življenjskega cikla bo neizogibno prineslo obseg poslovanja in povečanje poslovne obremenitve.Sistem Bianzang postavlja temelje za svoje število nalog za večkratno rast.

Hkrati je sistem Bianzheng tudi pomemben nosilec zdrave in digitalne preobrazbe ZDA.Slednji je zaporedno predstavil izdelke AI, kot je „Zdrava mala lepotica“, da bi pomagali medicinski diagnozi in upravljanju zdravja na tej platformi, da bi služili večini uporabnikov.

Trenutno velik model postaja strateška priložnost za spodbujanje gospodarske rasti, medicinska industrija pa je spodbudila prelomnico spremembe AI -Gundiven.Po drugi strani so viri javnih bolnišnic ponavadi nasičeni, tržna širitev trga zdravstvenega preverjanja in povečanje tržnega deleža ne -javnega fizičnega pregleda je dolgoročni trend.

Celotna medicinska in zdravstvena industrija se tudi veseli uspešne uporabe tehnologije AI za doseganje izboljšane diagnoze in učinkovitosti zdravljenja ter videz vključujočih ljudi.In Meinian Health ali naj bi predstavil referenco. skupina.

AI „Zvezdni učitelj“ se osredotoča na 3 trilijonske večje trge

Leta 2022 je Mei Nian Health predlagal strateški cilj „ustvariti novo lepotno leto v treh letih“, digitalizacija pa je ključna poteza.2024 je 20. obletnica ustanovitve Združenih držav Amerike in leto triletnega strateškega cilja.

Meinian Health se je osredotočila na triletni cilj, v zadnjih letih je tudi pospešila hitrost digitalne preobrazbe.

Januarja 2024 je bila „Zdrava lepota“, ki sta jo ustvarila Huawei Cloud in Runda Medical, tri mesece pozneje sprožena;Meinian Health je sodeloval v tem dogodku za izbiro AIGC in inovativnih projektov na področju velikega modela in sodeloval z izjemnimi podjetniškimi skupinami in sodelujočimi skupinami za lansiranje več izdelkov AI.

Prej je vodja Microsoftovega raziskovalnega inštituta Peter Li Qi opozoril na izzive, s katerimi se soočajo veliki model na področju zdravstvenega in zdravja.Ključno za odpiranje tehnoloških raziskav in razvoja pri pristajanju v aplikacijah je, da lahko tehnična skupina pridobi zadostno medicinsko in zdravstveno povezano korpus in nabor podatkov ter lahko preizkusi in optimizira v resničnem poslovnem okolju.

V začetku leta 2024 je Nacionalni urad za podatke objavil izvajanje „podatkovnega načrta“ triletne akcije, ki je navajal tudi zdravstveno zdravje kot ključno področje za načrt „Podatkovne volitve ד. Potencial podatkovnega elementa, vrednost osebnih zdravstvenih podatkov se sprosti na urejen način.

Kot vodilno podjetje na področju preprečevanja na področju preprečevanja je Meridian Health zgradil ogromno bazo podatkov o osebnem zdravju, ki zajema ogromno osebno zdravstveno bazo podatkov, ki zajema socialno populacijo, zdravstveno anamnezo, življenjski slog, fizični pregled, laboratorijski pregled in slikanje.To je le velik model s podatkovno osnovo pri izvajanju medicinske in zdravstvene industrije, prav tako pa je postal ključni vnos za doseganje kroničnih obvladovanja bolezni in individualiziranih strategij za preprečevanje natančnosti.

Trenutno se vsako leto izvaja skoraj 30 milijonov uporabnikov, ki opravljajo fizične preglede in storitve zdravstvenih cevi, poleg tega pa imajo tudi več kot 60.000 strokovnih zdravstvenih oskrbe in menedžerjev.Ta del podatkov in prizorov je 20 let globokega gojenja zdravstvene oskrbe postal ugoden vir za razvoj večjih medicinskih modelov v Mei Nian Health.

Poleg tega je na podlagi preobrazbe celotnega življenjskega cikla, ki je bila odprta leta 2020, trenutna poslovna pokritost podjetja Midea Nian Health zagotovila tudi celovit scenarij usposabljanja za test in optimizacijo svoje velike aplikacije po pristanku

Z vidika daljšega časa je bil „AI“ vedno prva oznaka ameriških izdelkov za zdravje in inovacije. Brain Ruijia, AI koronarni projekt odkrivanja točk kalcifikacije, multidisciplinarni strokovnjak za inteligentne zdravstvene cevi AI-MDT itd.

Na primer, izdelki za pregledovanje pljuč za zdravje „Ling Ningning“ celovito sedem vrst testiranja hematologije protiteles na pljučni raki, slika E+Retrospektivno poročilo o poglobljenih analizah pljuč, paket zdravstvenih storitev pljuč, odsek za maligno tumorsko zavarovanje pljuč za zaprto upravljanje.To pomeni, da je „pljučno vozlišče“ vzpostavilo globino zdravja pljuč za stranke z zgodnjim presejanjem od pljučnih vozlišč do zgodnje diagnoze, sledite upravljanju z rakom in intervencijo zdravljenja in sistema zdravja.

Glede na diagnostično učinkovitost so bili leta 2022 pljučni vozličniki, ki jih najdemo s spiralnimi CT, usmerjeni na 9,17 milijona vzorčnih analiz vzorčne analize.To poudarja pomembno vlogo „pljučnega vozlišča“ pri zgodnjem odkritju in zdravljenju pljučnih vozličev.S tem celovitim sistemom za zaščito tveganja za zdravje pljuč je mogoče učinkoviteje spodbujati zgodnjo preprečevanje in zdravljenje pljučnega raka, zdravstveno breme in gospodarski stroški, ki jih povzroča napredni pljučni rak, pa se lahko zmanjša.

Kot inovativen izdelek, ki se osredotoča na zgodnji pregled možganske kapi in Alzheimerjeve bolezni, se za prepoznavanje strukturnih nepravilnosti in nepravilnosti in v zgodnji fazi možganov.Ta izdelek se osredotoča tudi na uporabnikovo izkušnjo po objavi, ki uporabnikom zagotavlja celoten obseg zaprtih storitev.

Specifično za konec lanskega leta je bil „Brain Ruijia“ sprožen v več kot 400 podružnicah v več kot 200 mestih po vsej državi. 14,14%, trend mlajših tveganj za zdravje možganov je očiten. Visok signal je bil zaznan za 27,71%.

Ti inovativni izdelki ne samo izboljšajo diagnostično učinkovitost in izkušnje s strankami, ampak tudi odražajo edinstvene znanstvene in tehnološke etikete ZDA.

Pomoč AI za medicinski napredek je že dolgo preverjena z več vrstami aplikacij.V zgodnji presejalni fazi bolezni lahko AI analizira veliko količino prepoznavanja slik rahlo nenormalne spremembe za dosego zgodnjega odkrivanja in preprečevanja bolezni; Zdravniki, da odkrijejo rahle posebne znake lezij.

To je še dodatno spodbudilo hiter razvoj zdravstvene oskrbe AI.Ustrezne tržne statistike kažejo, da lahko do leta 2025 velikost domačega medicinskega slikanja AI doseže 44,2 milijarde juanov, z skupno letno stopnjo rasti pa 135%.Po podatkih IRI Consulting bo do leta 2028 skupna velikost trga za zdravstveno upravljanje presegla 30 milijard juanov, letna stopnja rasti spojin pa bo med letoma 2023 in 2028 dosegla 12,5%.

Razmišljanje o uspešnosti, prikolica Meinian Health 2023 kaže, da je njen prihodki približno 10,73 milijarde juanov -1110 milijard juanov, letno -letna stopnja rasti približno 25,75%-29,50%. Leto se je povečalo za približno dvakrat.

Poročilo o Hua’an Securities je omenilo, da je bil Merront Health uspešen leta 2023, zahvaljujoč vztrajanju podjetja pri digitalnem delovanju in kakovostnem vozniku, opolnomočenju digitalnih informacij, izboljšanju medicinske kakovosti, stalnega izboljšanja sistema medicinske kakovosti, učinkovitosti storitve in izkušenj s strankami zadovoljstvo je visok.

Prikolica za uspešnost, ki je donosna za izgubo Meinianovega zdravja ali vstopa v obdobje žetve

Pred tem so pomisleki kapitalskega trga glede zdravja Združenih držav Amerike v glavnem izvirali iz poslovnih izgub, cena delnic njegovega podjetja pa se je tudi večkrat znižala in plezala.

Z vidika krivulj dobička je v zgodnji fazi digitalne preobrazbe v tradicionalnih industrijah težko predložiti kapitalske naložbe na koncu dobička, kar zahteva določen povratni cikel.S postopno rastjo poslovanja in sproščanjem učinkov obsega se predhodni stroški nenehno redčijo, dobički pa pogosto kažejo na postopno odebelitev.

Leta 2023 je najnovejši predogled uspešnosti dobival izgube ali kaže, da Meinian Health trenutno vstopa v obdobje žetve.Opazovanje njene vrednotenja je zdaj na dnu zgodovine, prihodnja vrednotenje pa ima še vedno prostor za domišljijo.

Hkrati lahko z delovanjem celotnega podjetja od digitalne preobrazbe ugotovimo tudi, da lahko natančno upravljanje zdravega upravljanja Združenih držav doseže tudi začetne rezultate in pričakuje se, da bo naslednja donosnost izpolnjena .

Analiza poročil Hua’an vrednostnih papirjev, povpraševanje po zdravstvenih pregledih, zlasti posebni pregled kroničnih osnovnih bolezni in nenehno širitev povpraševanja po zdravstvenem upravljanju in nenehnem rudarjenju sredine srednjega. do -visoki -End Trg kupcev bo še naprej vstopal v benigni razvojni kanal obsega in cene.

Poleg tega je usklajen razvoj individualnega poslovnega sistema inšpekcijske skupine Meinian Health Group uspešno objavil paketno poslovanje stranke in povečanje skupnega dohodka v skupinskem paketu in individualnim inšpekcijskim podjetjem krepitev vodstva vladnih strank.Nenehno raziskovanje inovacijskih poslov je za IT ustvarilo tudi različne prednosti.

In z Runda Medical in Huawei Yunhe za izgradnjo robota AI za upravljanje zdravja, Hua A vrednostni papirji verjamejo, da lahko odpre novo krivuljo rasti uspešnosti za zdravje ZDA.

Skok z notranje perspektive podjetja, ki se osredotoča na industrijo, moja država pospešuje oblikovanje novih kakovostnih produktivnih sil z umetno inteligenco kot motorjem. V novi dobi in v sredini in dolgoročno smo optimistični glede premoženja upravičenca do staranja.

Povpraševanje po zdravniških pregledih se bo nadaljevalo po načrtih, nekatere majhne družbe za zdravniško preiskavo pa se umaknejo s trga, in vzorec konkurence je optimiziran.

You May Also Like

More From Author