Ping a Health CEO LI DOU: Z rastjo pokojninskih storitev, ki spodbuja izboljšanje podjetij

Pred kratkim je Ping A Health objavil poročilo o uspešnosti leta 2023, letni prihodek pa je dosegel 4,67 milijarde juanov, kar je pokazalo, da se je dobičkonosnost podjetja znatno izboljšala.Za to uspešnostjo podjetje aktivno uvaja srebrno gospodarstvo in se ukvarja s podjetjem za oskrbo na domu kot pomemben motor prihodnjega razvoja.

Ping A Health je v poročilu uspešnosti poudaril, da je prihodki celovitega finančnega odjemalca presegli 2,2 milijarde juanov, kar je za 14,8%leto -na let, kar je postalo pomemben steber prihodkov podjetja.Hkrati je posamezno podjetje dobro delovalo tudi v zadnjih 12 mesecih.

Vendar se varnost in zdravje tukaj nista ustavila.Na srečanju na uspešnosti je glavni izvršni direktor podjetja Li Dou pogosto omenil besedo „pokojnino“, ki je razkrila pozornost in pričakovanja podjetja za domače pokojninske posle.Li Dou je dejal, da leta 2024 ping zdravstveno upanje upa, da bo za rast pokojninskih storitev uporabil za rast in sistematično vodil poslovanje.

Za to odločitvijo je blagoslov nacionalne strategije staranja prebivalstva in velik potencial „srebrnega gospodarstva“.S podatki, ki jih je objavila Nacionalna komisija za zdravje in zdravje, pokojninski vzorec moje države temelji predvsem na 90%oskrbe na domu, povpraševanje po trgih oskrbe na domu pa je ogromno.Vendar pa spremembe v tradicionalni družinski strukturi in povečani pritisk na dvig nujnega povpraševanja do domačih pokojninskih storitev.

Z globokim kopičenjem zdravstvenih in zdravstvenih storitev je Ping a Health postal vodilni ekosistem zdravstvene oskrbe skupine.Podjetje je ustanovilo ogromno medicinsko mrežo s skoraj 103.000 bolnišnicami ali ponudniki institucionalnih zdravstvenih storitev.Hkrati se začnejo storitveni izdelki, kot je „Ping in družinsko medicino · starejša“ starejši.

Poleg medicinskega jedra se Ping and Health trdo dela tudi na razširitvi oskrbe.Podjetje sodeluje s številnimi ponudniki storitev rehabilitacijske oskrbe, da bi ustvarilo „skrbnik“ oskrbe na domu za starejše in nudi enopolno diferencirano domačo pokojninsko rešitev.Preko „Trinity“ servisnega modela Smart Butlerja, živega gospodinja in Doctor Housekeeper je doseženo 7*24 ur pokritosti storitev.

Ljudje v industriji napovedujejo, da bo v naslednjih desetih letih obseg „srebrnega gospodarstva“ dosegel približno 3 milijarde juanov, starejše povpraševanje po invalidnih starejših pa bo postalo splošni trend.Zdravje je velik trg.

Varno in zdravo oskrbo na domu je doseglo predhodne rezultate.V prihodnosti, ko bo podjetje še naprej poglabljalo poslovanje z oskrbo na domu, se verjame, da bo zagotovilo bolj visokokakovostne pokojninske storitve za starejše ljudi in pomagalo državi pri izzivih staranja prebivalstva.

You May Also Like

More From Author