Zhejiang je ustvaril prvo provincialno -regionalno digitalno zdravo osebo "Ann Child", ki je med letom zajemal vse province, mesta, okrožne bolnišnice

Estimated read time 3 min read

Novinar Chao News Client Chen Kyushu

Pokrajinski in delovni odbori pokrajinskih organov in delovni odbor deželnih organov in delovni odbor pokrajinske organizacije in organizacije pokrajinskih organizacij so učinkovitost „petih“ kot glavne vsebine. , oprijem, ključna narava in „majhen zarez“ se spodbujajo za spodbujanje izvajanja dela, veliko izboljšanje storitve, veliko izboljšanje storitve, velike spremembe v slogu in veliko optimizacijo ekologije.

Pomladni vetrič je do sezone letnega „Mad Catkins Sledijo vetru“.Občutljivi ljudje lahko povzročijo alergijske reakcije, ko pridejo v stik z vrbo cvetnega prahu in majhnim letečim flip -om.Če morate iti v bolnišnico, vas lahko spremljajo digitalni zdravi ljudje na mobilnem telefonu.

Kot odgovor na težave slabega procesa, slabe interakcije in nizke učinkovitosti zdravstvenih in zdravstvenih storitev se provincialna komisija za zdravje in zdravje Zhejiang opira na nove tehnologije, kot so veliki modeli in veliki podatki, da bi pospešili razvoj nove produktivnosti in gradnjo države države Prvo pokrajinsko skupno rabo.

Pred kratkim so novinarji Tide od provincialne zdravstvene komisije izvedeli, da od števila digitalnih zdravstvenih ljudi „Annu“ pokriva 92 pokrajinskih in občinskih bolnišnic, mesečni obseg storitev presega 300.000, zadovoljstvo z uporabnikom Pokrajine, mesta in okrožne bolnišnice ob koncu leta.

Trenutno umetna inteligenca kot pomemben motor nove produktivnosti globoko spreminja človeško proizvodnjo in življenjski slog.Pokrajinska komisija za zdravje in zdravje Zhejiang se osredotoča na „Nacionalno strategijo umetne inteligence+“ in poglobljeno sodeluje z informacijskimi podjetji in platformami za trženje podatkov. Inovirajte nov model aplikacij za odobritev zdravstvenih podatkov v provinci.Z usposabljanjem velikih elektronskih zdravstvenih kartotek je bilo izvedenih veliko krogov medicinskih modelov.Trenutno je bil vgrajen velik medicinski model z „Otroci ANN“ in je postal osnovna inteligentna baza za digitalne družinske zdravnike.

Na povpraševanju, orientiran, inovativno gradi nov sistem medicinskih in zdravstvenih storitev s popolno pokritostjo ter v spletu in brez povezave prek spleta in brez povezave.Trenutno je „Ansu Er“ objavil številne inteligentne storitve, kot so inteligentno vodenje, posvetovanje s stanjem, asistent za zdravila, indeksno razlago, zdravstveno znanje, zdravstveno zdravljenje in druge inteligentne storitve.Med njimi je modul za posvetovanje o stanju opisan s stanjem uporabnika, daje možne reference in daje medicinske predloge; Splošni klinični pomen ustreznih kazalcev;“Annu’er“ bo opomnil tudi svetovalne podatke za referenco in uporabo.

Poročevalec je izvedel, da je „Annuier“ med diagnozo povezal tudi spletne in brez povezave, pred bolnišnico, med diagnozo in podiagnozo.

Digitalna zdravnika „ANN“ nenehno širi scenarije prijave. in mobilne aplikacije.

You May Also Like

More From Author