Sindikalne storitve so zaposlene "tradicionalne kitajske medicine" poslale zdrave z "medicino"

Estimated read time 3 min read
„Čutim, da sem sub -zdrava skupina, tipična“ hrustljava mladost „. Za svoje fizično stanje sem se naučil, ko sem danes videl zdravnika in vedel, da nimam velikih težav.“
Pred kratkim so v pisarni v stavbi treh podjetij China Railway Construction in Harbour Aviation Bureau o pojmu „kitajska medicina brezplačna klinika“ široko razpravljali o zaposlenih.
Izkazalo se je, da so za nadaljnjo skrb za zdravje zaposlenih in še naprej spodbujati „I praktično delo za množice“, so trije sindikati China Railway Construction pristanišče za gradbeno pristanišče še posebej povabili doktorat Peking tradicionalne raziskave kitajske medicine Inštitut za izvajanje tedenskih brezplačnih kliničnih dejavnosti, da se „sooči z obrazom -To -Faceom.
V tem primeru je bilo nešteto „krožnih prahu“ tradicionalne kulture kitajske medicine.Zdravniki so potrpežljivo odgovarjali in navdušeno služili ter z „Wangwen Vprašanjem“ in „kliniko Pulse“ tradicionalne kitajske medicine v kombinaciji z zdravstvenimi potrebami zaposlenih, popularizacijo zdravstvene znanosti in zdravljenjem vratne hrbtenice, ledvene hrbtenice in nelagodja ramen.Kot odziv na slabo kakovost spanja, tri najvišje in močne vlage v telesu so zdravniki dajali nasvete o zadevah, kot so prehrana in žive navade. Izkušnje s fizikalno terapijo, kot so maternična in ledvena akupunktura, lokalno strganje in lokalno strganje.Po doživljanju akupunkture je bilo veliko zaposlenih z rameni vratu ali bolečino v pasu učinkovito razbremenilo, kar jim je omogočilo, da jih imenujejo „čarobne“.
Ta dejavnost resnično zagotavlja priročne, visoko kakovostne in učinkovite storitve diagnoze in so jih v celoti potrdili zaposleni.
V zadnjih letih je sindikat družbe vztrajal pri dobrem delu storitev zaščite pravic z naklonjenostjo, pri čemer je pozoren na uresničitev, vzdrževanje in razvoj temeljnih interesov zaposlenih in množic. Zagotovljena je bila zagotovila Smart Health Station „Zagotavljanje zaposlenih. V letu je bila ustanovljena. Organizirajte dejavnosti“ na spletnem mestu in pošiljanju zdravstvenih storitev „v letu in izvajajte 5 praktičnih projektov, vključno z zdravljenjem zaposlenih, zdravstvenim pregledom, skladom za vzajemno pomoč, zavarovanje kritičnih bolezni v skupinskih nesrečah, zavarovanje, zavarovanje za kritične bolezni v skupini, zavarovanje, zavarovanje za kritične bolezni in načrt za varstvo medsebojne pomoči.
V naslednjem koraku se bo sindikat Kitajskega železniškega gradbenega letalskega urada osredotočil na težnje zaposlenih in množice za boljše življenje, naredil blagovno znamko „sindikalne storitve okoli“ in še naprej spremljati zdravje zaposlenih.
Novinar Lightning Wang Na China Railway Construction Port Aviation Three Družbe Poročilo sindikata Hao Shuo
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author