Razlika med ekologijo in okoljem

Ekološko
Izraz ekologija (ECO-) prihaja iz starogrških likov, kar pomeni doma (hišo) ali našega okolja. kot tudi študija bioloških posameznikov. in kategorija izraza „ekologija“ postaja širša in širša. “ bo imel različne opredelitve „ekologije“.
okolje
Okolje, ki je vedno v zvezi z določenim centrom, je odvisno od središča in se spreminja s spremembami v okolju.
Naravno okolje je znano tudi kot geografsko okolje. razvoj.
Družbeno okolje se nanaša na osnovo človeškega in duhovnega življenjskega standarda, ki temelji na naravnem okolju, in z dolgoročnim načrtovanjem in namenskim razvojem je postopoma ustvarjalo in ustanovilo umetno okolje, kot so mesta, podeželska območja, industrijska in rudarska območja Družba, itd. Razvoj in alternativa okolju prevladuje in omejuje zakonodajo narave, ekonomskih zakonov in socialnih zakonov.
„Zakon o varstvu okolja Ljudske republike Kitajske“ pojasnjuje koncept okoljskih konceptov z vidika prava: „Okolje, omenjeno v tem zakonu, se nanaša na splošne naravne dejavnike, ki vplivajo ročno preoblikovani, vključno z atmosfero, vključno z atmosfero in atmosfero, vključno z atmosfero in ozračjem, vključno z atmosfero in atmosfero, vodo, oceanom, zemljiščem, minerali, gozdovi, divjimi bitji, relikviji vida, humanističnimi relikvi , mesta in vasi itd. „
Druge definicije: nanaša se na kompleks, ki obdaja zunanji svet ljudi in je materialno stanje, da so ljudje odvisni od preživetja in razvoja.

You May Also Like

More From Author