Od "zanašanja na izkušnje" do modrosti modrosti pri varstvu okolja "Data" Zaliv →

Estimated read time 5 min read

Moja država je velika morska država in ima približno 18.000 kilometrov celinske obale.Zaliv je visokogorje gospodarskega razvoja v obalni regiji in težko mesto za ekološko zaščito.

V zadnjih letih so bila obalna mesta zaščitena z zalivom. Drift Garbage še ni treba rešiti.V ta namen je Xiamen City, provinca Fujian, dosegla normalizacijo in popolno pokritost smeti v mestu in dosega pomorsko zbiranje in odstranjevanje zemljišč.

Ta pomorski čoln za smeti je opremljen z dvema vožnjo.Trenutno pomorska sanitarna postaja Xiamen pokriva 230 -kvadratne vode s pomočjo mehanskih čistilnih čolnov, pregledovanje gliserjev in majhnih ladij ter lahko vsako leto očisti 3000 ton morskih odmikov.

Zhang Lianghua, vodja postaje za upravljanje pomorskega zdravja Xiamen: vrh ladje je opremljen s 360 -stopenjskim video nadzorom. morska površina.Morja, ki pluje po morju, je v glavnem na rastlinskih, pa tudi nekaj plastičnih smeti.Določil bo vpliv na življenjsko okolje morskega življenja.

Po besedah ​​osebe, ki je zadolžena za upravljavsko postajo, je bilo v preteklosti ribolovne smeti mogoče najti le z izkušnjami in jo videti po mesu.Zdaj se s sistemom za analizo velikih podatkov in naprednejšo reševalno opremo močno izboljša.Na pomorski sanitarni postaji na pristanišču osebje opazuje plavanje smeti v morju skozi platformo Smart Maritime Sanitation Command.Po navedbah osebja lahko ta poveljniški sistem napoveduje plavanje pomorskih smeti glede na dejavnike, kot sta plima in vetrna energija, in osebje pravočasno pošlje v reševanje za morja, ki lahko plavajo v smeti.

Mehanizem upravljanja „štiri -modernizacije“ smeti na morju se spodbuja po vsej državi

Po mnenju osebja pomorske sanitarne postaje Xiamen je bilo med postopkom reševanja in čiščenja ugotovljeno, da je bilo mogoče reciklirati in druge reciklirane odpadke razvrstiti in pakirati

Dandanes je Xiamen Innovation vzpostavila delovni mehanizem „Fourrizacija“, izvajanje institucionaliziranih odgovornosti, normaliziranih skupin za čiščenje pomorstva, sistematično celovito upravljanje in mehanizme nadzora napovedovanja informacij.Mehanizmi upravljanja „Four Four Fourrists“ za smeti na morju so bili vključeni v Nacionalne ukrepe za reformo in seznam izkušenj in praks na nacionalni ekološki civilizacijski coni, s katerimi lahko promovirajo po vsej državi.

Inteligentno čiščenje odplak v bližini

Haiju usklajuje onesnaževanje

Problem morskega ekološkega okolja se manifestira v morju, korenina pa je na zemlji.V preteklosti se je Xiamen soočil tudi s težavo onesnaževanja v morju.Kako naj se kot zalivsko mesto obdela veliko količino odpadne vode, ki jo proizvajajo proizvodnja in življenje prebivalcev?V preteklih letih se je Xiamen držal usklajevanja zemlje in morja, na visoki ravni povezave in skrbno naslikal harmonično in lepo sliko ljudi z visoko kakovostjo razvoja in zaščito visoke ravni.

Čistilna čistilna naprava Takasaki, ki se nahaja v okrožju Huli v mestu Xiamen City, je eden od pomembnih projektov v Xiamenh za izboljšanje zmogljivosti za čiščenje odplak v zadnjih letih.Prva faza te čistilne naprave sprejme napol zemeljski pokopan načrt postavitve, ki je videti kot vrt od zunaj.Leta 2023 je povprečna dnevna čistilna naprava obdelala 760.000 ton.Ne samo da rešuje problem čiščenja kanalizacije na sorodnih območjih, ampak tudi poveča celotno zmogljivost načrtovanja in predelave sistema za čiščenje kanalizacije otoka s pomočjo medsebojno povezanega glavnega cevovoda čiščenja vode na otoku Xiamen.

Chen Qiuru, namestnik direktorja Xiamen Ecological and Environment Bureau: Od leta 2020 je Xiamen vložil 17,09 milijarde juanov v nove naložbe, na novo in razširil 16 čistilnih naprav za kakovost vode, v povprečju 1,205 milijona ton novih kanalizacijskih zmogljivosti. “ lahko prestrežemo, pošljemo stran in ravnamo. „

Tako imenovana „prestrezanje“ se nanaša na inovacijsko izvedbo prvotnega projekta obnove jasnih virov.“Pošlji ga“ se nanaša na potrebo po celovito razrešitvi potreb cevi za čiščenje odplak, hkrati spodbujajo gradnjo podpornih projektov omrežja, znanstveno postavimo nastavitvene bazene, dodajate omrežja za tranzitne cevi v sili in izboljšate zmogljivosti za načrtovanje kanalizacije .“Obdelava“ je, da se bo v skladu z načelom „centraliziranega in razpršenega“ potrudila za promocijo novih in razširjenih čistilnih naprav.

Chen Qiuru, namestnik direktorja urada za ekološko in okolje Xiamen: Po treh letih reševanja se je centralizirana stopnja zbiranja domače kanalizacije v Xiamen Cityju povečala z 70,6%na 87,6%, centralizirana stopnja predelave pa se je povečala z 96,4%na 100 %.Leta 2023 je odlično območje kakovosti vode v bližnjih morskih vodah doseglo 84,2%, kar je ponovno pojavilo čudovito kuliso plaže.

Konstrukcija čudovitega zaliva zahteva dolgoročne lase za dolgo časa

Leta 2019 je Ministrstvo za ekologijo in okolje skupaj z Nacionalno komisijo za razvoj in reformo ter Ministrstvom za naravne vire začelo delo gradnje čudovitih zalivov.Leta 2035 je 283 zalivov v bližnjih morskih vodah države v bistvu zgradilo čudovit zaliv.V zadnjih letih je Ministrstvo za ekologijo in okolje izbralo 20 odličnih primerov čudovitih zalivov, ki so zgostili številne inovativne gradbene modele, ki jih je mogoče ponoviti, promovirati in reference.

Ustrezna oseba, ki je zadolžena za Ministrstvo za ekologijo in okolje, je navedla, da bo letos na podlagi tretje izhodiščne raziskave morskega onesnaževanja na celotnem morskem območju organizacija vseh obalnih območij organizirala kot osnovno enoto do Izvedite rafinirano preiskavo ekološkega okolja in dojemite vsakega na območju pod pristojnostjo.

Zhang Zhifeng, namestnik direktorja oddelka za morsko ekologijo in okolje Ministrstva za ekologijo in okolja: to je dolg postopek za spodbujanje metod razvoja morja za recikliranje.Učinkovitost upravljanja morskega ekološkega okolja ni dovolj. Ustje reke Pearl.

You May Also Like

More From Author