Osnovna šola Xinhua v okrožju Juy, Heze City opravlja dejavnosti dneva nacionalne varnosti

Estimated read time 2 min read
Shandong.com, Kitajska· Nova percepcija 16. aprila15. aprila 2024 je deveti „Dan izobraževanja o nacionalni varnosti“, da bi še izboljšala ozaveščenost o nacionalni varnosti študentov, vodila študente, da prevzamejo novince The Times in gradijo obrambno linijo nacionalne varnosti Dnevne dejavnosti javnosti s temo krepitve varnosti ozaveščenosti in nepristranskosti.
Na sestanku tematskega razreda učitelji z večpredstavnostnimi demonstracijami in razlagi primerov omogočajo učencem, da razumejo vir dneva izobraževanja o nacionalni varnosti, ki so vedenja, ki uničujejo nacionalno varnost in katere vidike za ohranjanje nacionalne varnosti in sposobnosti preprečevanja. ozaveščenost in sposobnosti ter izvajanje izobraževanja, kot so preprečevanje prometnih nesreč, preprečevanje požara, preprečevanje nasilništva v kampusu, protipoličenje in naravne nesreče.
V zadnjih letih je izobraževalni sistem okrožja Juye bližje temi „Dan izobraževanja o nacionalni varnosti“, izvajal svoje funkcionalne prednosti, organiziral primarne in srednje šole okrožja za izvajanje propagandnih dejavnosti nacionalnega varnosti in okrepil ozaveščenost o vzdrževanju vzdrževanja državna varnost.
Zhang Yanliang, podpredsednik osnovne šole Xinhua, je dejal: „Naša šola vključuje izobraževanje o nacionalni varnosti v posebne izobraževalne dejavnosti z različnimi dejavnostmi, kot so slovesnost dviga teme, govor nacionalne stranke in razredni razred. Oblike plakatov za izobraževanje v nacionalni varnosti in druge oblike, tako da zavestno ohranjajo nacionalno varnost v kampusu in globoko zakoreninjeni v ljudeh. „
Poročala je novinar China Shandong.com Wu Lugang
Poročilo/povratne informacije

You May Also Like

More From Author