Paul George sa teší, že bude hrať s Victorom Wimbanyamom, ale uznáva aj Wimbanyamove jedinečné rozmery a zručnosti.

Estimated read time 3 min read

Všetci sa tešia na sezónu 2023-24 NBA, vrátane Paula Georgea a Los Angeles Clippers, ktorí by mohli byť v tejto sezóne súpermi. Po tréningu počas celého leta sa George tiež nemôže dočkať, kedy si zahrá proti niektorým z najlepších hráčov v lige vrátane Victora Wambanyama.

Winebanyama je tohtoročným výberom San Antonia Spurs v prvom kole draftu. Fanúšikovia už v predsezónnom období videli, čo tento francúzsky výrastok dokáže. So svojimi 190 centimetrami je hrozbou v defenzíve.

V podcaste „Podcast P with Paul Georges“ sa Georges podelil o to, ako sa bude snažiť hrať inak proti Wimpymu.

„Beriem späť všetko, čo som povedal.“ George hovorí o Wimbyanovi.“ Viem, že bude v lige úspešný, ale myslím si, že to bude ťažšie, ako to teraz vyzerá.

Osemnásobný účastník Zápasu hviezd hovoril o tom, ako sa strelci ako on snažia čo najlepšie premieňať strely proti spomínanému nováčikovi.

„Vracia sa to k Draymondovým poznámkam. V najhoršom prípade bude jedným z najlepších strelcov. Veľakrát sa vžívam do kože iných hráčov. Čo by som urobil ja? Veľakrát je kontrola lopty ako ****, keď som na rade na zápas, musím sa na ňu pozerať. Súperí so mnou a ja ho možno porazím, a potom sa stiahne. Možno si myslím, že je ďaleko od trojbodovej čiary, ale stále má ruku, ktorou ma pokryje.

„Veci sa budú meniť. Chcete, aby ľudia premýšľali o tom, ako budú zakončovať strely.“

Win Banyama dostal veľa pochvalných slov od iných hviezd, čo by ho mohlo motivovať k hviezdnej nováčikovskej sezóne. Napriek tomu sa musí v NBA ešte veľa učiť, čo by mohlo byť výhodou pre Georgea a ďalšie hviezdy, kým naplno rozvinú svoj potenciál.

Zdravie Paula Georgea je kľúčom k sezóne Clippers

Clippers chcú v tejto sezóne bojovať o trofej Larryho O’Briena a zapôsobiť. Tento tím má veľký potenciál, ale nebude môcť hrať naplno, ak jeho hviezdy Paul George a Kohlwai Leonard nebudú v tejto sezóne zdraví.

Clippers sa v posledných sezónach kvôli zraneniam snažili byť konzistentnou hrozbou v Západnej konferencii. Udržanie zdravia ich hviezd v tejto sezóne bude dôležitým aspektom toho, aby boli najlepším tímom v lige.

Mnohí stále veria, že tento tím má ešte veľký potenciál byť na začiatku novej sezóny čiernym koňom ligy.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours