Paul Pierce’s ‚GIF Selfie‘ Promo pre ‚Uncharted‘ má NBA fanúšikovia v Uproar

Estimated read time 2 min read

Legenda bostonských Celtics Paul Pierce sa v posledných rokoch preslávil svojimi výstrelkami na sociálnych sieťach. V utorok Pierce opäť vyvolal rozruch jednoduchou selfie, ktorú zverejnil pred svojím vystúpením v relácii ESPN „Undisputed“.

„Som späť. Pozrite si ma dnes večer v @undisputed, keď sa začína NBA a končí nočný zápas.“ Pierce napísal pod GIF.

Na GIF-e Pierce nešikovne pózuje na selfie s vlasmi vejúcimi vo vetre. Fanúšikovia sa legende Celtics rýchlo vysmievali za jeho zvláštny propagačný výber a nedostatok technických znalostí:

„GIF selfie sú šialené. Ten človek neustále inovuje,“ uviedol jeden z fanúšikov.

Iný fanúšik povedal: „Myslel som si, že s ním niečo nie je v poriadku, kým som nevidel, že je to GIF manekýn.“

Paul Pierce predpovedá šampionát NBA v roku 2024

Napriek posmechu Pierceovo promo vyvolalo záujem o jeho vystúpenie v relácii Undisputed. Pierce v relácii predpovedal, kto bude šampiónom NBA v roku 2024, a neprekvapivo si vybral svoj Boston Celtics:

„Boston Celtics majú najlepšiu základnú päťku v basketbale. Jayson Tatum a Jaylen Brown práve vstupujú do svojich najlepších rokov. Videli sme, čo dokážu.

„Pridajte k tomu (Kristapsa) Porzingisa, Gerouxa Hollidaya, skúseného lídra, ktorý nahradí Marcusa Smarta, ktorého zúfalo potrebujeme, chlapíka s majstrovským rodokmeňom. Museli by byť favoritmi. Ktorý tím má lepšiu základnú päťku ako Boston Celtics?“

Pierce si za svojich favoritov v Západnej konferencii vybral aj Phoenix Suns:

„A na druhej strane by som si vybral Phoenix Suns.“

Celtics majú pravdepodobne najlepšiu šesťčlennú zostavu v lige, v ktorej sú Jayson Tatum, Jaylen Brown, Joe Holliday Jr, Kristaps Porzingis, Al Horford a Derrick White. Suns majú pravdepodobne najlepšiu veľkú trojku v lige s Kevinom Durantom, Devinom Bookerom a Bradleym Bealom.

Piercova predpoveď by sa tak mohla ukázať ako presná. Oba tímy však budú tento rok čeliť obrovskej konkurencii vrátane obhajcu titulu Denveru Nuggets a oživeného tímu Milwaukee Bucks.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours