Čudovito!Hanzhong City’s 2024 "Sem ekološko okolje razloženo" Natečaj, ki je uspešno zaključil

Estimated read time 2 min read

Sanqin Metropolis Daily-sanqin.com (Chen Huilin)16. aprila je bilo leta 2024 v Hanzhong Cityju natečaj „Jaz sem ekološko razloženo“ potekalo po predvidenem uradu za občinsko ekološko okolje.Lu Songbai, član stranke in namestnik direktorja občinskega urada za ekologijo in okolje, se je udeležil dogodka in govoril Guo Yongli. Občinski urad za ekološko okolje se je udeležil dogodka in zmagovalcem in predstavnikom podelil nagrade.

Tema tega tekmovanja je „Znanstvena in tehnološka inovacija Liting Beauty China“.Igralci so na tem področju pokazali ključno podporno vlogo znanstvenih in tehnoloških inovacij o gradnji ekološke civilizacije z živim jezikom in preprostimi in enostavnimi razumevanjem primerov ter občinstvu prinesli zeleno avdiovizualno pogostitev, ki je bilo enostavno razumeti in Zanimivo.Učitelji iz pokrajinskega združenja za recitacijo, radio in televizijo Hanzhong, Univerza za znanost in tehnologijo Shaanxi in občinski muzej ocenjujejo vse igralce iz vidikov vsebinske izjave, jezikovnega izražanja in celotne podobe.

Po dnevu intenzivne konkurence je s postaje za okoljsko spremljanje centra Hanzhong („ščiti Yichong Shimizuki trajnostni sever“) osvojil prvo nagrado tekmovanja; Opolnomočenje prihodnosti „) in Chen Chen’s Chen Chen (“ v duhu „) sta osvojila drugo nagrado; Huang Yujia na fakulteti (“ „“ Obdelava in odpadki čiščenja vode za odpadno biosario „), Wang Hanqiu (“ topli vojni časi „) Urada za javno varnost okrožja Wuba v okrožju Liuba in du Xuan iz mianxijskega meteorološkega urada („Pisanje vseh stvari v vseh stvareh za rezultat Novo poglavje ekološke civilizacije je osvojilo tretje nagrado; scenarij, ki ga je ustvaril TUK -ustvarjen“ Zeleno gojenje „Ljudske vlade mesta Xaihuai, okrožje Lueyang je osvojilo najboljši scenarij tekmovanja. Podružnica Yang in podružnica Liba sta osvojila odlično nagrado Organizacijske enote za tekmovanje.

Dejavnost „Sem ekološka razlaga okolja“ je dejavnost populariranja blagovne znamke, ki jo organizira ministrstvo za ekologijo in okolje. obogatila ekipo za propagande in ustvarila dobro vzdušje za promocijo gradnje čudovite Kitajske.Najboljših 6 igralcev z najvišjimi rezultati bo predstavljalo tudi tekmovanje, ki ga je v imenu Hanzhong Cityja organiziral deželni oddelek za ekološko okolje, da bi na višji platformi pokazal odličen slog tolmača ekološkega okolja.

You May Also Like

More From Author