Odprl se je razred usposabljanja za kadrovski odbor Nacionalnega izobraževalnega sistema

(Poročevalec Jiao Xin) 12. aprila se je udeležil in govoril in govoril Lie Weihong, ki se je odprl na Nacionalni akademiji za izobraževanje, in govoril Lie Weihong, direktor ministrstva za izobraževanje.

Li Weihong je poudaril, da bi moral izobraževalni sistem na vseh ravneh na podlagi nove dobe in novega potovanja ob novi situaciji in novimi nalogami načrtovati novo obdobje v največji politični modernizaciji kitajskega modernizacije, da bi skrbelo za naslednjega Generacija dela in si oglejte spremembe v trenutnem položaju, ki se sooča s sedanjo izobrazbo. delo „.Treba je temeljito preučiti in izvajati misel na socializem s kitajskimi značilnostmi v novi dobi ter nenehno izboljševati politično presojo, politično razumevanje in politično izvedbo.75. obletnico ustanovitve nove Kitajske je treba vzeti kot glavno linijo, mladina pa ljubi stranko in državo in ljubi socialistično izobraževanje; mladih;

Člani vodstvenega tima Ministrstva za izobraževanje in industrije, pokrajinskega (okrožnega, občinskega) izobraževalnega in carinskega delovnega odbora pokrajin (avtonomne regije in občine), carinskega delovnega odbora Urada za izobraževanje v proizvodnji in gradbeništvu Xinjiang. League, načrtovalni občinski urad za izobraževanje, univerza, neposredno pod ministrstvom za izobraževanje in univerze neposredno v okviru ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo.

„Kitajske izobraževalne novice“, 16. aprila 2024, 3. izdaja

You May Also Like

More From Author